top of page
anneleen website.jpg

Hallo!

Werken met mensen maakt me blij.

 

Het voelt als een voorrecht om jou te mogen beleiden naar een vrijer en bewuster leven.  

 

In eerste instantie kunnen woorden helpen. Om gewoontepatronen te verhelderen. Om meer zicht te krijgen op hoe je in verbinding gaat met anderen. Om een veilige bedding te creëren om iets nieuws uit te proberen. Om bewuster te leven in plaats van 'op automatische piloot'. 

 

In mijn eigen zoektocht naar heling merkte ik echter dat woorden niet genoeg waren. Ik ging me verdiepen in de yoga en ontdekte ook lichaamsgerichte ademtherapie, waar ik leerde werken met de oude emotionele en fysieke blokkades in mijn lichaam. Daarbij heb ik proefondervindelijk ondervonden dat mentale, fysieke en emotionele gezondheid niet los van elkaar kunnen worden begrepen. En dat enkel een holistische aanpak tot wezenlijke veranderingen leidt. 

 

Mijn werk is gebaseerd op een diepe kennis van traumaverwerking en op de energieleer van de yogatraditie en de meer recente westerse energetische geneeskunde. In therapie combineer ik daarbij mijn ervaring als gestalttherapeut, yogadocent en BBTRS-practitioner (biodynamic breathing and trauma release system) en richt ik mij op mensen die:

- uit hun hoofd in hun lijf willen zakken

- weer in contact willen komen met hun gevoelens en emoties

- hun lichaam als kompas willen leren gebruiken

- emotionele en/of fysieke pijn willen loslaten

- van moeilijkheden mogelijkheden willen maken

- tot rust willen komen

- zich willen engageren om bewuster in het leven te staan

 

​Ik bied je graag -en van harte- een veilige plek om gewoon te 'zijn'. Om ruimte te maken voor wie jij bent en wat er leeft. Zonder verwachtingen, zonder oordeel. Vanuit dit 'accepterende stilstaan' wordt vanzelf helder welke beweging of verandering er nodig is. 

bottom of page